Vanish

Vanish Extra Hygene Pudra pentru indepartarea petelor

0,846 kg
36,99 lei 43,72 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Vanish Extra Hygiene Pudra combina:
•    Sistemul de detectare a petelor, care functioneaza pe toate tipurile de pete, chiar si pe cele dificile de grasime;
•    Agenti speciali de igienizare, ce omoara 99,9 % dintre bacterii;
•    Actiune antibacteriana si antifungica;
•    Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe;
Adaugati in masina de spalat Vanish Extra Hygiene Pudra la fiecare spalare.
Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe.Vanish Extra Hygene Pudra pentru indepartarea petelor combina: sistemul de detectare a petelor, care functioneaza pe toate tipurile de pete, chiar si pe cele dificile de grasime, agenti speciali de igienizare, ce omoara 99,9 % dintre bacterii si actiune antibacteriana si antifungica.A nu se depozita la temperaturi mai ridicate de: 30°C (86°F). A se depozita in conformitate  cu reglementarile locale. A se pastra in recipientul original, protejat de lumina directa a soarelui, intr-un loc uscat, racoros şi bine ventilat, departe de materiale incompatibile , de produse de mancare şi de baut.  Pastraţi recipientul inchis ermetic şi sigilat pana la utilizare.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

Sodium Carbonate
Sodium Carbonate Peroxide TAED Sodium C12-18 alkyl sulfate Aqua Sodium C10-13 Alkyl Benzenesulfonate C12-15 Pareth-5 Sodium Xylenesulfonate Cellulose Gum Amylase Parfum Subtilisin Mannanase