Vanish

Vanish Oxi Action Solutie pentru indepartarea petelor haine albe

1 l
20,79 lei 20,79 lei/l

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Vanish White este un aditiv ce indeparteaza petele de pe rufe colorate si albe, se poate folosi pe orice fel de pata sau culoare.
Functioneaza pe toate tipurile de pete, de la cele pe care le puteti vedea cu usurinta pana la petele mici pe care nu le observati inainte de spalare - chiar si pe cele mai dificile pete de grasime.
Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe.
Functioneaza chiar si la 30 grade Celsius.
Adaugati o doza la fiecare spalare.Vanish White Solutie pentru indepartarea petelor este un aditiv ce indeparteaza petele de pe rufe colorate si albe, se poate folosi pe orice fel de pata sau culoare. Functioneaza pe toate tipurile de pete si nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

AQUA
HYDROGEN PEROXIDE C12-16 PARETH-5 C12-18 PARETH-7 SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE ETIDRONIC ACID Oxirane, methyl-, polymer with oxirane, monoisotridecyl ether, block FRAGRANCE MIXTURE BHT DISODIUM DISTYRYLBIPHENYL DISULFONATE CI 74160 SODIUM POLYNAPHTHALENESULFONATE CI 74260 SODIUM CHLORIDE SODIUM SULFATE