Vanish

Vanish Oxi Action Spray de pretratare pentru indepartarea petelor haine albe

500 ml
20,29 lei 40,58 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Petele sunt neplacute, insa ne confruntam cu ele zi de zi atat pe haine cat si pe covoare. Ca expert in eliminarea petelor, Vanish va ofera produse de indepartare a petelor, care elimina aproape orice pata posibila; de la petele zilnice, pana la cele rare sau uscate.
ACTIUNE IMEDIATA ASUPRA PETELOR DE LA PRIMA APLICARE
Actioneaza imediat dupa aplicare; pentru rezultate optime, pulverizati pe pata inainte de spalarea obisnuita.
Sigur pentru hainele colorate si albe, daca se utilizeaza conform instructiunilor producatorului. Inainte de utilizare testati pe o suprafata mai putin vizibila a tesaturii, in cazul in care nu sunteti sigur de rezistenta culorilor. Nu folositi pe lana, matase sau piele. Nu folositi pe suprafete finisate sau acoperite - de exemplu lemn, metale etc. Nu folositi pe articole de imbracaminte ce necesita curatare chimica.Vanish Oxi Action Spray pentru indepartarea petelor actioneaza imediat dupa aplicare; pentru rezultate optime, pulverizati pe pata inainte de spalarea obisnuita.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

Aqua
Hydrogen Peroxide C12-16 Pareth-5 Sodium C14-17 Alkyl Sec Sulfonate N‐(2‐hydroxyethyl)‐N,N‐dimethyl alkyl‐C12‐14‐(even numbered)‐1‐aminium chloride Tetrasodium Iminodisuccinate Sulfuric acid Parfum Aspartic acid, disodium salt