BIC

BIC Miss Soleil Colour Collection Aparate de ras pentru femei, cu 3 lame

4 buc
14,99 lei 3,75 lei/buc

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru un epilat fin si precis, acest pachet de patru aparate de epilat BIC Miss Soleil Colour Collection reprezinta o alegere excelenta.

Lasati-va pielea pe cat de expusa si fina doriti si alegeti dintre doua nuante roz sic ale manerelor ergonomice. Cu un aspect placut si practice, aparatele acestea va pun la dispozitie si calitatea BIC.

Comercializate in peste 160 de tari, toate aparatele de ras BIC sunt fabricate in propriile fabrici cu ajutorul unor dispozitive proiectate de BIC cu procese de ultima ora, incluzand peste 30 de controale si inspectii riguroase. BIC ofera si o linie completa de aparate de inalta performanta pentru barbati si femei, cu o gama larga de functii plus spume si geluri de ras si barbierit. Simplitatea iscusita a BIC, in care puteti avea incredere.

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov

0