Moving Mountains
Moving Mountains Alternativa vegetala la carne tocata
260 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Fabricat cu ingrediente naturale pe baza de plante, carnea tocata Moving Mountains nu contine soia si ofera acelasi gust de carne,textura si versatilitate ca si carnea tocata de vita.
Carnea tocata poate fi usor modelata in burgeri si chiftele sau poate sa fie folosita in retetele de zi cu zi, inclusiv spaghete bolognese sau ardei gras umplu cu carne tocata, orez si legume.
Amestec tocat vegetal pe baza de proteina de mazare, congelat rapid.Nu conine GMO.
Utilizare:
Decongelati produsul in frigider inainte de preparare. A nu se recongela. A se consuma produsul doar gatit, dupa preparare termica.
Adaugati ulei vegetal intr-o tigaie. Gatiti produsul la o temepratura medie pentru aproximativ 10 minute. Pe masura ce produsul se gateste, amestecati continuu, pana ajungeti la granulatia dorita. Asigurati-va ca produsul este gatit complet inainte de servire.
Despre producator:
Moving Mountains, o companie britanica de top in domeniul tehnologiei alimentare, este si una dintre cele mai inovatoare in domeniul alimentar “plant- based” din lume. Nu exista niciun alt brand britanic care sa poata concura cu Moving Mountains atunci cand facem referire la calitatea nutritionala a produselor, cat si la asemanarea de gust intre produsele vegetariene si cele pe baza de carne.
Misiunea lor este de a promova beneficiile unei diete vegetariene, iar scopul este acela de a “muta muntii” din loc pentru a aduce o schimbare benefica in lume, incercand astfel sa invete consumatorul cele mai importante schimbari pe care trebuie sa le faca pentru a ne proteja planeta:
• Muntele 1: Imbunatatirea sanatatii umane
• Muntele 2: Reducerea agriculturii intensive in fabrici
• Muntele 3: Imbunatatirea sustenabilitatii alimentare
Moving Mountains a fost fondat oficial in 2016 de Simeon Van der Molen, cu scopul de a aduce schimbari pozitive, reale si de lunga durata, prin dezvoltarea carnii pe baza de plante, care nu este doar delicioasa, dar este facuta cu compasiune pentru planeta.
Incepand cu Moving Mountains Burger, Simeon si-a petrecut urmatorii doi ani alaturi de o echipa dedicata de oameni de stiinta si bucatari, testand sute de retete pentru a crea produsul perfect. Fara a se opri aici, Moving Mountains a dezvoltat alte sapte retete delicioase ca si alternative vegetariene pentru produsele pe baza de carne. Moving Mountains va continua sa inoveze in acest spatiu si sa creeze mai multe produse pe baza de plante care sa necesite mai putin teren de cultivare, mai putina apa si care sa produca mai putine emisii cu efect de sera fata de fermele de animale de carne.
“Impreuna putem schimba lumea, impreuna putem muta munti.” Simeon Van der Molen
Depozitare:
A se depozita la -18C.
A nu se recongela dupa decongelare. A se consuma in maximum 1 zi de la decongelare.
Apa, ulei vegetal (cocos, floarea soarelui), ciuperci oyster, ceapa, proteina vegetala (7% proteina de mazare, 2% extract din mazare, 1% izolat deproteina de mazare), gluten din grau, amidon de grau, colorant rosu (sfecla), aroma naturala, fibre de ovaz, agent de ingrosare (metilceluloza), dextroza, extract de malt din orz, otet, suc de lamaie, sare, conservant (acid lactic), acid (acid ascorbic), vitamina B12.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1020 kJ/245 kCal |
Grăsimi | 17 g |
inclusiv acizi grași saturați | 12 g |
Glucide | 5.9 g |
din care zaharuri | 0.6 g |
Proteine | 16 g |
Sare | 1.2 g |
Fibre | 5.3 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |