Moving Mountains

Moving Mountains Burger vegetal 2x113,5g

227 g
31,29 lei 137,84 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un produs pionier, reprezentand semnatura companiei Moving Mountains, burgerul care reproduce carnea de vita atat prin gust cat si prin textura sa.
Spre deosebire de burgerii vegetali traditionali, Moving Mountains Burger este cel mai suculent  burger pe baza de plante de pe piata, textura sa asemanatoare carnii ii poate pacali pe unii sa creada ca este un burger de vita autentic, mai ales si pentru ca sangereaza si se rumeneste la fel ca si o chiftea din carne de vita.

Burgerul Moving Mountains este punctul culminant al importantei investitiei cheltuite in cercetare si dezvoltare, vanzari si marketing ale firmei.
Preparat vegetal pe baza de proteina de mazare, grau si soia sub forma de burger, congelat rapid.

Nu conine GMO.

Recomandare de preparare

Decongelati produsul in frigider inainte de preparare. A nu se recongela. A se consuma produsul doar gatit, dupa preparare termica.
Adaugati 1 lingura de ulei vegetal  intr-o tigaiel preincalzita: prajiti produsul cate 5 minute pe fiecare parte la foc mediu. Intoarceti periodic burgerul de pe o parte pe cealalta parte, pana cand produsul s-a rumenit complet. Asigurati-va ca burgerul este gatit complet inainte de servire.

Despre producator

Moving Mountains, o companie britanica de top in domeniul tehnologiei alimentare, este si una dintre cele mai inovatoare in domeniul alimentar “plant- based” din lume. Nu exista niciun alt brand britanic care sa poata concura cu Moving Mountains atunci cand facem referire la calitatea nutritionala a produselor, cat si la asemanarea de gust intre produsele vegetariene si cele pe baza de carne.
Misiunea lor este de a promova beneficiile unei diete vegetariene, iar scopul este acela de a  “muta muntii” din loc pentru a aduce o schimbare benefica in lume, incercand astfel sa invete consumatorul cele mai importante schimbari pe care trebuie sa le faca pentru a ne proteja planeta:


Muntele 1: Imbunatatirea sanatatii umane;
Muntele 2: Reducerea agriculturii intensive in fabrici;
Muntele 3: Imbunatatirea sustenabilitatii alimentare.

Moving Mountains a fost fondat oficial in 2016 de Simeon Van der Molen, cu scopul de a aduce schimbari pozitive, reale si de lunga durata, prin dezvoltarea carnii pe baza de plante, care nu este doar delicioasa, dar este facuta cu compasiune pentru planeta.
Incepand cu Moving Mountains Burger, Simeon si-a petrecut urmatorii doi ani alaturi de o echipa dedicata de oameni de stiinta si bucatari, testand sute de retete pentru a crea produsul perfect. Fara a se opri aici, Moving Mountains a dezvoltat alte sapte retete delicioase ca si alternative vegetariene pentru produsele pe baza de carne. Moving Mountains va continua sa inoveze in acest spatiu si sa creeze mai multe produse pe baza de plante care sa necesite mai putin teren de cultivare, mai putina apa si care sa produca mai putine emisii cu efect de sera fata de fermele de animale de carne.
Impreuna putem schimba lumea, impreuna putem muta munti.”  Simeon Van der Molen

Conditii de depozitare

A se depozita la -18C. 
A nu se recongela dupa decongelare. A se consuma in maximum 1 zi de la decongelare. 

Apa, ulei vegetal de cocos, legume (ciuperci oyster, ciuperci, ceapa), proteina vegetala ( 5.9% soia, 2.1% izolat de proteina de soia, 1.4% izolat de proteina de mazare, 3% gluten (grau), aroma naturala, 2.9% amidon (grau), fibre alimentare (ovaz), agent de ingrosare (E461), otet, extract de malt din orz, suc concentrat din sfecla, conservant (E270), sare, vitamina B12.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1119 kJ/270 kCal
Grăsimi19.8 g
inclusiv acizi grași saturați17.6 g
Glucide6.1 g
din care zaharuri0.6 g
Proteine14.3 g
Sare1.1 g
Fibre5 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.