Vinul Cavalerului

Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc Vin alb sec

0,75 l
18+
31,79 lei 42,39 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Înscrie-te gratuit în clubul Sezamini, astăzi!

Reduceri suplimentare, livrare gratuită și alte avantaje pentru părinții cu copii sub 12 ani.

Gust proaspat si elegant, dar echilibrat de fructe exotice precum grapefruit si pomelo, miros fin de citrice, grapefruit, floare de soc si kiwi.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

UN SFERT DE VEAC IMBIETOR

Povestea noastra se scrie pagina cu pagina si se citeste la un pahar de vin care te întelege si care iti ofera o prietenie neconditionata. Asemeni unui vin de calitate, nu are decat ingrediente naturale: un vizionar, un cunoscator si o idee curajoasa.

Deschide cartea la primul capitol. Aici te va întampina chiar contele Guy Tyrel de Poix. El este cel care a transformat visul in realitate. Fiind un mare iubitor de vin si de viata, si-a lăsat amprenta asupra tuturor insufland pasiunea sa pentru reanimarea soiurilor romanesti.

Continua sa citesti si vei face cunostinta cu Aurel Rotarescu, enologul care a reusit sa „imblanzeasca” soiurile romanesti pentru a le conduce spre desavarsire. Si tu poti contribui la aceasta poveste cu o vizita la crama, unde vei fi intampinat chiar de omul care a creat gusturile si aromele de care te bucuri astazi.

In lectura ta, vei intalni si persoana care a contribuit inca de la început, prin pragmatism si daruire, la punerea in aplicare a ideilor si viselor legate de dezvoltarea SERVE. Mihaela Tyrel de Poix, CEO si sotia lui Guy, este cea care a inceput SERVE alaturi de Guy si duce mai departe dragostea pentru vin a contelui dezvaluind-o pahar cu pahar.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Comuna Ceptura 125 C
Prahova, ROMANIA

Struguri din soiul Sauvignon Blanc

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.