Preț Avantajos
Evaluare Vivino

Cuvee

Cuvee Guy de Poix Vin rosu sec

0,75 l
18+
Până la 24.06
207,99 lei 
277,32 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Gust de fructe supra-coapte, bautura echilibrata, arome de fructe negre bine coapte, stafide, prune usor afumate, afine, piper negru și vanilie.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

Un sfert de veac imbietor!

Povestea noastra se scrie pagina cu pagina si se citeste la un pahar de vin care te întelege si care iti ofera o prietenie neconditionata. Asemeni unui vin de calitate, nu are decat ingrediente naturale: un vizionar, un cunoscator si o idee curajoasa.

Deschide cartea la primul capitol. Aici te va întampina chiar contele Guy Tyrel de Poix. El este cel care a transformat visul in realitate. Fiind un mare iubitor de vin si de viata, si-a lăsat amprenta asupra tuturor insufland pasiunea sa pentru reanimarea soiurilor romanesti.

Continua sa citesti si vei face cunostinta cu Aurel Rotarescu, enologul care a reusit sa „imblanzeasca” soiurile romanesti pentru a le conduce spre desavarsire. Si tu poti contribui la aceasta poveste cu o vizita la crama, unde vei fi intampinat chiar de omul care a creat gusturile si aromele de care te bucuri astazi.

In lectura ta, vei intalni si persoana care a contribuit inca de la inceput, prin pragmatism si daruire, la punerea in aplicare a ideilor si viselor legate de dezvoltarea SERVE. Mihaela Tyrel de Poix, CEO si sotia lui Guy, este cea care a inceput SERVE alaturi de Guy si duce mai departe dragostea pentru vin a contelui dezvaluind-o pahar cu pahar.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Comuna Ceptura 125 C
Prahova, ROMANIA

Struguri din soiul Feteasca Neagra

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.