Friskies

Friskies Junior Hrana uscata caini cu pui si legume

2,4 kg
39,39 lei 16,41 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

PURINA® FRISKIES Vitafit™ Junior este o reteta gustoasa cu pui si legume, combinata cu cereale integrale, vitaminele B si acizi grasi Omega 3 si 6 si lapte in crochete in forma de os. Cainii juniori au nevoie de mult mai multa energie decat cainii adulti pentru a le sustine cresterea si nevoia de joaca. FRISKIES Junior este o hrana 100% echilibrata si hranitoare cu un plus de proteine si o cantitate potrivita de vitamine adaptate nevoilor puilor de caine.

Despre producator:

Istoria noastra incepe in 1866, odata cu infiintarea Companiei Anglo-Elvetiane de Lapte Condensat. Henri Nestlé dezvolta o revolutionara hrana pentru sugari in 1867, iar in 1905 compania pe care a fondat-o fuzioneaza cu Anglo-Swiss, pentru a forma ceea ce acum este cunoscut sub numele de Grupul Nestlé. In aceasta perioada orasele cresc, iar caile ferate si navele cu aburi reduc costurile marfurilor, stimuland comertul international cu bunuri de larg consum.

Instructiuni de depozitare:
Intr-un loc uscat si racoros

Adresa producator:
Str George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, Sector 2, Bucuresti

Compozitie: cereale (cereale integrale 51%), Carne si produse derivate de natura animala (8%*), extracte de proteine vegetale, uleiuri si grasimi, produse derivate de natura vegetala, Zaharuri, Substante minerale, legume (0,6% legume deshidratate **), lapte si produse lactate (lapte praf degresat de 0,07% ***).
* echivalent cu 16% carne rehidratata si produse derivate de natura animala, cu min. 4% carne de pui in produs ** echivalent cu 4% legume rehidratate in produs *** echivalent cu 0,4% lapte degresat, cu 0,7% lapte praf degresat echivalent cu 4% lapte in bulete in forma de os..Aditivi nutritionali: IU/kg: Vitamina A: 20000; Vitamina D3: 1100; Vit E: 95; mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 83); Iodat de calciu anhidru: (I: 2); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 9.2); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 6.2); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 120); Selenit de sodiu: (Se: 0,2); Vitamine grup B: 79.

Constituenti analitici: Proteine: 25%, Continut de grasimi: 12%, Acid gras Omega 6: acid linoleic: 1,6%, Acizi grasi Omega 3: Acid linolenic: 0,1%, Cenusa bruta: 7,5%, Fibre brute: 3%.