Patrar

Domeniul Bogdan Patrar Vin rosu sec biodinamic Feteasca Neagra

0,75 l
18+
199,99 lei 266,65 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Rosu visiniu, intensitate medie cu arome fine de visine, somchine si cirese salbatice. Gustativ este echilibrat, are corp mediu cu taninuri blande si savoare de cirese, completate de condimente precum cuisoare. Alcoolul foarte bine integrat. Vin biodinamic. Alcool: 14,5%.

Vinul biodinamic este mai mult decat o licoare minunata intr-un pahar, este ideea perfecta de armonie cu natura. Este expresia a ceea ce, specialistii numesc „terroir”. Cuvantul este de origine frantuzeasca dar deriva din latinescul terratorium – pamant. Gustul vinului este, asadar, profund legat de pamantul in care s-a nascut dar si de felul in care oenologul reuseste sa ii pastreze amprenta sa naturala de gust, culoare, identitate si personalitate, pana la urma. 

Despre producator

Domeniul Bogdan s-a nascut dintr-un vis: visul de a produce vinuri de exceptie si, in aceeasi masura, total naturale.

La Domeniul Bogdan nu se folosesc produse chimice de sinteza (ierbicide, pesticide, fungicide, ingrasaminte chimice etc.) pentru sol sau pentru plante, se stimuleaza fertilitatea naturala a solului, biodiversitatea in sol si in vie, se utilizeaza calendarul lunar, toate acestea cu un singur scop: cel de a obtine struguri de cea mai buna calitate, sanatosi si gustosi.

Conditii de depozitare

5-15 grade Celsius

Soi Feteasca Neagra

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.