Ariel

Ariel Detergent lichid Mountain Spring 80 spalari

4,4 l
120,99 lei 27,50 lei/l

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul lichid Ariel Mountain Spring ofera un rezultat exceptional de curatare pentru hainele albe si impiedica aparitia petelor de transpiratie. Pentru pete foarte dificile, utilizati detergent lichid Ariel pentru a pretrata, apoi puneti hainele in masina de spalat. Pentru rezultate optime, introduceti capacul de dozare care contine detergentul de rufe in tamburul masinii de spalat. Ariel este disponibil si sub forma de pudra si capsule. 
Detergent lichid cu indepartare exceptionala a petelor de la prima spalare, chiar si la o temperatura de 30 ºC                
Curatare mai stralucitoare pentru hainele albe                
Indeparteaza monotonia din hainele tale                
Din motive ce privesc mediul inconjurator, nu echipam toate sticlele cu un capac de masurare, acesta este disponibil gratuit pe site-ul web ariel.info

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

5-15% Surfactanti Anionici, <5% Surfactanti Neionici, Fosfonati, Sapun, Enzime, inalbitori Optici, Benzisothiazolinone, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene