Oral B

Oral-B Rezerva periuta electrica Precision Clean EB20

2 buc
Epuizat. Disponibil : Jo
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Irlanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Capetele de periaj imbunatatite Oral-B Precision Clean sunt dezvoltate cu tehnologia CleanMaximiser, care schimba culoarea perilor verzi in galben la finalul duratei de viata, pentru o curatare excelenta si o performanta optima a capatului de periaj.

Perii unici indeparteaza placa bacteriana pentru o curatare mult mai buna a fiecarui dinte in comparatie cu o periuta manuala. Compatibil cu toate manerele Oral-B, cu exceptia iO.

Perii unici indeparteaza placa bacteriana pentru o curatare mult mai buna a fiecarui dinte in comparatie cu o periuta manuala.

Pentru gingii mai sanatoase si cu pana la 100% mai multa placa bacteriana indepartata decat o periuta manuala obisnuita.

Cu tehnologia CleanMaximiser, perii verzi devin galbeni cand este timpul sa inlocuiti capatul de periaj.

Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni.

De la marca #1 recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti