Fixodent

Fixodent Neutral Complete Adeziv proteza dentara

47 g
28,49 lei 606,17 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Adezivul pentru proteza Fixodent Complete este perfect pentru dvs. daca doriti sa nu va mai ganditi la proteza. Indiferent ce faceti, indiferent ce mancati, veti avea certitudinea ca proteza este fixata sigur si confortabil. Fixodent Complete rezista perfect pe tot parcursul zilei si asigura un confort ridicat, formand un strat protector intre proteza si gingie si impiedicand patrunderea resturilor de mancare sub proteza. Prin urmare, va puteti relaxa si bucura de viata. incercati acum aroma Light Minty. 
Adezivul usor mentolat Fixodent este special conceput pentru ingrijire completa            
Solutie completa, cu 3 beneficii: fixare puternica, confort imbunatatit si protectie impotriva resturilor de mancare            
Fixare de 10 ori mai puternica decat fara adeziv                
Potrivita pentru proteze integrale si partiale        
Pentru rezultate si mai bune, incerca gama noastra de adezivi Premium pentru proteze: Dual Power, Dual Protection, Foodseal, 0%

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

Calcium/Zinc PVM/MA Copolymer (33%), Para Num Liquidum, Cellulose Gum(20%), Petrolatum, Silica, CI 14720, Aroma, Menthol, CI 16185, Limonene