Head&Shoulders

Head&Shoulders Sampon anti-matreata Ocean Energy

0,675 l
54,99 lei 81,47 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Samponul anti-matreata Head&Shoulders tinteste cauza principala a matretii, oferind pana la 72 de ore de protectie impotriva matretii, uscaciunii si mancarimii (matreata vizibila, cu utilizare regulata; mancarimi provocate de matreata).

Formula sa avansata este testata dermatologic, are un pH echilibrat, este imbunatatita cu antioxidanti pentru ingrijirea delicata a parului si a scalpului, asigurand un scalp 100% fara matreata, fapt dovedit clinic (cu utilizare regulata). Samponul Ocean Fresh anti-matreata este conceput pentru a curata scalpul si a lasa o senzatie de curatenie si prospetime.

Head & Shoulders este marca de sampon numarul 1 din lume (calculul P&G pe baza vanzarilor anuale pe categorii de sampon) si protejeaza planeta: Sticla reciclabila (excluzand capacul si in functie de unitatile de reciclare).

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

>30% Surfactanti Anionici, 5-15% Sapun, <5% Surfactanti Neionici, Fosfonati, Enzime, inalbitori Optici, Parfum, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool