Mr Proper

Mr Proper Detergent suprafete din lemn

1 l
16,79 lei 16,79 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Solutia de curatat Mr. Proper Multi Purpose este perfecta pentru curatarea a aproape oricarei suprafete dure din casa dvs. Utilizati-o pe chiuveta din bucatarie, pe suprafete unsuroase de pe aragaz, chiar si ca agent de curatare a pardoselii. A se vedea pachetul pentru instructiuni complete de utilizare. Este necesara o clatire pentru suprafetele in contact direct cu alimentele.
Cu bicarbonat.
Elimina mizeria, grasimea si murdaria in intreaga casa.
Lasa o prospetime intensa si o stralucire minunata.
Curata in apa rece, economisind energie.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

<5% Surfactanti Anionici, Surfactanti Neionici, Sapun, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool