Mr Proper

Mr Proper Detergent spray universal Hygiene

0,75 l
23,99 lei 31,99 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cu formula sa echilibrata Mr. Proper Ultra Power Spray contine clor si este perfect pentru igienizarea casei tale! Poate fi folosit pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor murdare din casa (testat pe cele mai comune suprafete si tipuri de murdarie, asigurand o indepartare completa). Este perfect pentru petele dure si uleioase de pe otelul inoxidabil, ceramica sau plitele de sticla, curatarea petelor de pe chiuveta din bucatarie si stergerea suprafetelor de lucru – in special materiale contemporane precum corian, piatra si otel inoxidabil. In baie, acesta indeparteaza rapid murdaria, petele si depunerile de pe cazi, chiuvete, robinete, gresie si sticla.

A se vedea pachetul pentru instructiuni complete de utilizare. Pentru suprafetele care intra in contact direct cu alimentele este necesara clatirea.
Tehnologia Febreze elimina chiar si mirosurile persistente si lasa un miros proaspat de citrice..
Elimina murdaria dura lasata de animalul de companie, indiferent daca se afla in jurul vasului pentru animale, a patului sau a litierei.
Adecvat pentru utilizare pe toate suprafetele din casa, cu exceptia lemnului uleiat sau podelelor nefinisate.
Utilizati capacul pentru a adauga rapid si usor in apa calda.
A nu se utiliza pe animale de companie sau pe iubitorii de animale.
Nu contine inalbitor.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

<5% Surfactanti Anionici, Surfactanti Neionici, Sapun, Parfum, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool