Mr Proper

Mr Proper Detergent spray igienizant bucatarie

0,75 l
23,79 lei 31,72 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produsul igienizant cu pulverizare Mr. Proper pentru bucatarie indeparteaza grasimea dura si murdaria acumulata de pe suprafetele dure din bucatarie pentru o igiena profunda. Ideal pentru utilizare regulata in bucatarie, pentru suprafete curate si stralucitoare in fiecare zi. Datorita formulei sale echilibrate,indeparteaza eficient petele de grasime dure de pe blat, chiuveta, aragaz si, de asemenea, de pe plite din otel inoxidabil, ceramica si sticla. A se vedea pachetul pentru instructiuni complete de utilizare. 
Indepartarea calcarului dur, pete de apa si rezidurile de sapun.                                
Stralucire de durata.
Curatare puternica si rapida.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti