Mr Proper

Mr Proper Detergent spray igienizant baie

0,75 l
21,79 lei 29,05 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produsul igienizant cu pulverizare Mr Proper indeparteaza depunerile de calcar, reziduurile de sapun si urmele de apa pentru igiena profunda. Ideal pentru utilizarea regulata pentru curatenia din baie pentru a asigura zilnic suprafete curate si lucioase.

Produsul cu pulverizare pentru baie Mr Proper este ideal pentru suprafetele verticale, nu doar pentru o curatare profunda, ci si un luciu de durata. Formula sa curata delicat suprafetele, astfel incat poate fi folosit in fiecare zi pentru a curata o varietate de spatii expuse la apa – de la robinete la faianta.

A se vedea pachetul pentru instructiuni complete de utilizare. 

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti


 

Alcohol Denatured, Aqua, Parfum, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Allantoin, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Limonene