Oral B

Oral-B Gum&Enamel Pro-repair Original Pasta de dinti

75 ml
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Miercuri.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pasta de dinti Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Original reduce iritatia si contribuie la repararea smaltului in doar 2 saptamani.

Tehnologia sa unica ActivRepair neutralizeaza bacteriile daunatoare pentru a reduce iritatia. in plus, aceasta remineralizeaza smaltul si protejeaza dintii impotriva eroziunii acide. 

Caracteristici principale:

  • Ajuta la revitalizarea gingiilor si repararea smaltului.
  • Are actiune antibacteriana asupra gingiilor.
  • Apara dintii impotriva eroziunii acide si ajuta la repararea smaltului.
  • Pasta de dinti cu o aroma mai slaba si textura foarte fina.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

 

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Sodiumgluconate, Carrageenan, Aroma, Xanthan Gum, Zinc Citrate, CI 77891, Stannous Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Stannous Chloride, Sodium Fluoride, Limonene, Sucralose, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate