Swiffer

Swiffer Trap&Lock Rezerve pamatuf pentru curatare praf

10 buc
44,79 lei 4,48 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Spuneti adio prafului, murdariei si parului. Swiffer Duster este instrumentul care capteaza si blocheaza praful, parul si alergenii cauzati de acarieni, dar si cei cauzati de pisici si caini, de pe suprafete datorita miilor de fibre pufoase. Lavetele pentru praf Swiffer au fibre unice care isi adapteaza forma pentru a intra in colturi, astfel incat sa scapati de praf si par de pe practic orice suprafata, fara a-l intinde in restul casei. Sfaturi de stiut: este deosebit de usor sa curatati parul de animale, deoarece majoritatea animalelor naparlesc tot timpul, sau daca suferiti de alergii la praf. Functioneaza atat de bine incat poate chiar va incepe sa va placa sa stergeti praful. Utilizati rezervele Swiffer cu manerul Swiffer Duster. Capteaza si blocheaza de pana la trei ori mai mult praf si par decat un stergator traditional. Trusa de baza: 1 maner pentru stergator + 4 rezerve pentru stergator. Agitati si infoiati rezerva inainte de utilizare pentru o actiune completa de captare si blocare. Manerul ergonomic se potriveste perfect si confortabil in mana dumneavoastra. Mii de fibre pufoase capteaza si blocheaza praful si parul, care sunt doar raspandite de stergatoarele de praf cu pene. Functioneaza pe toate suprafetele uscate, fara a lasa reziduuri. Perfect pentru a curata parul de animale. Rezerve fabricate 33% din fibre sintetice reciclate.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti