Swiffer

Swiffer Sweeper Rezerve lavete umede pentru pardoseala

10 buc
26,99 lei 2,70 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cine a spus ca Swiffer se refera doar la curatarea chimica? Swiffer are si lavete umede pentru pardoseli, cu agenti de curatare puternici, care dizolva murdaria de pe suprafete si o blocheaza. Pastreaza-ti podelele curate si mirosind frumos cu o solutie unica de curatare care actioneaza pentru a dizolva petele dificile, murdaria si reziduurile, si pentru a le absorbi adanc in laveta si a le elimina de pe pardoselile tale, facand usoara curatarea pardoselilor tale din gresie sau linoleum. Pentru a indeparta petele dificile, intoarce capul dispozitivului de curatare si freaca petele cu fasia verde de curatare. Capul sau plat iti permite sa ajungi in locuri in care nu ajungi niciodata cu alte produse de curatat podele (sub canapele, paturi, frigidere, masini de spalat vase...). Da, Swiffer Sweeper tocmai a devenit un instrument 2 in 2: utilizeaza cu lavetele uscate pentru a capta praful si cu cele umede pentru a curata. Acestea pot fi utilizate in siguranta chiar si pe podelele din lemn. 
Nu utiliza lavetele umede Swiffer Sweeper pe placi din lemn nefinisate, date cu ulei sau ceruite, pe placi de gresie nesigilate sau pe podelele mochetate.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti