Tide

Tide Pods Detergent capsule

26 buc
60,99 lei 2,35 lei/buc

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Puterea uimitoare de spalare a Tide, acum intr-o singura capsula universala. Capsulele Tide All in 1 PODS prezinta un design unic cu spatii multiple si o putere de curatare concentrata conceputa pentru a face fata celor mai intense solicitari ale rufelor dvs. Gratie peliculei cu inalta solubilitate, capsulele se activeaza cand intra in contact cu apa, astfel incat pot curata in profunzime, pot indeparta petele, pot asigura stralucire si prospetime, fiind eficiente chiar si la 30 grade C. 

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

PEG-115M, PEG-100, PEG-7M, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, BHT, Glycol