Gillette

Gillette Venus Sensitive Aparat de ras de unica folosinta

3 buc
29,79 lei 9,93 lei/buc

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lamele de ras Venus pentru femei sunt concepute pornind de la imaginea corpului feminin.

Aparatele de ras pentru femei Venus Sensitive sunt concepute pentru femeile cu piele sensibila. Aceste aparate de ras de unica folosinta pentru femei au 3 lame ce urmaresc formele corpului pentru un ras cu 0% iritatii* si taie parul mai aproape de piele pentru un ras care va mentine pielea protejata (*Studiu facut in randul consumatorilor din SUA, februarie 2018).

Gel de ras pentru femei special conceput pentru piele sensibila.
O alunecare uimitoare pentru a proteja pielea sensibila impotriva iritatiei datorate rasului.
Pentru piele fina si satinata.
Cu Aloe Vera.
Usor parfumat.

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-90M, PEG-23M, Myristic Acid, BHT, Linalool, Lauric Acid, Benzyl Salicylate, Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 42090