Pampers

Pampers Fresh Clean Servetele umede 6x52 buc

312 buc
38,49 lei 0,12 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pielea bebelusului tau este foarte delicata si merita o curatare blanda a tuturor partilor delicate ale corpului, cum ar fi funduletul, manutele si fata. Servetelele umede Pampers Fresh Clean asigura acum o curatare si mai eficienta (fata de produsul nostru anterior) datorita materialului lor mai moale si mai gros, avand in continuare parfumul racoritor pe care il iubesti, pentru incantarea ta si a bebelusului tau. Enzimele din urina si scaun modifica Ph-ul pielii, crescand riscul de iritatii si eruptii cutanate. Toate servetelele Pampers contin o formula unica care protejeaza Ph-ul natural al pielii mai bine decat bumbacul si apa, astfel incat pielea delicata a bebelusului sa fie curata si protejata impotriva iritatiei pielii. Servetelele Pampers Fresh Clean sunt testate dermatologic si aprobate de dermatologii Aliantei pentru Sanatatea Pielii. Deoarece servetelele umede Pampers Fresh Clean sunt concepute tinand cont de pielea delicata a bebelusilor, acestea nu contin alcool si coloranti. 

  • 99% apa pura, pentru curatarea blanda a pielii
  • Fabricate din bumbac organic, pentru o atingere moale pe pielea bebelusului
  • Nu contin alcool sau parfum
  • 1% produse delicate de curatare, testate dermatologic, ce protejeaza pielea bebelusului de iritatii
  • Mentine echilibrului pH-ului pielii
  • Sunt sigure pentru pielea nou-nascutului
  • Concepute pentru a ingriji pielea delicata a bebelusului tau
  • Ingrediente Pampers de neutralizare a pH-ului

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

 

Aqua, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Caprylate, Disodium EDTA