Pampers

Pampers Hygiene On the Go Servetele umede

40 buc
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pielea bebelusilor si copiilor este foarte delicata si merita o igiena si protectie delicata. Pampers Kids Hygiene On-the-go sunt primele servetele umede Pampers special concepute pentru a ajuta la indepartarea delicata a bacteriilor de pe maini, fata si corp. Acestea asigura o curatare delicata datorita formulei unice pe baza de apa, cu de 2X mai multi agenti de curatare delicati*.

Servetelele umede Pampers Kids Hygiene on-the-go sunt testate dermatologic si aprobate de dermatologii Aliantei pentru sanatatea pielii. Deoarece servetelele umede Pampers Kids Hygiene on-the-go sunt concepute tinand cont de pielea delicata a bebelusilor si copiilor, acestea nu contin alcool si coloranti. 
Doresti sa afli mai multe despre componentele pe care le utilizeaza Pampers? Viziteaza pampers.ro
*vs servetele umede Pampers Fresh Clean 

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti