Alnavit

Alnavit ECO Cornulete cu migdale fara gluten

150 g
Max. 2 buc.ECO
10,99 lei 73,27 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Germania,

Cornuletele cu migdale fara gluten si lactoza de la Alnavit sunt acoperite cu fulgi fragezi de migdale si inmuiate in ciocolata neagra fina. Continutul ridicat de martipan de 55% le face deosebit de gustoase si sunt disponibile intr-un pachet practic dublu - grozav pentru o pauza de cafea impreuna cu colegii sau in deplasare cu familia.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor companiei. Prin urmare, toate activitatile si proiectele Alnatura se raporteaza la compatibilitatea cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential ca oamenii sa fie pusi in centrul gandurilor si actiunilor companiei, in locul intereselor pur economice.

Alnavit este parte a familiei Alnatura, care dezvolta de 20 de ani alimente ce sunt menite sa aduca o contributie pozitiva la bunastarea individuala - pentru oameni si pentru mediu. Cu o selectie din ce in ce mai mare de produse organice FREE FROM, Alnavit aduce multa armonie in viata de zi cu zi - nu numai pentru stomac, ci si pentru cap si inima.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

Baza de martipan* 55% (migdale* 52%, zahar crud din trestie*, apa, sirop de zahar invertit*), zahar crud din trestie*, ciocolata neagra* 15% (masa de cacao*, zahar crud din trestie*, unt de cacao*), migdale * 8%, sirop de glucoza*, pudra de albus de ou*
*din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2060 kJ/493 kCal
Grăsimi26 g
inclusiv acizi grași saturați6 g
Glucide53 g
din care zaharuri49 g
Proteine8 g
Sare0 g
Fibre6 g

Alergeni

Oua
Fructe cu coaja
Poate conține urme de:
Soia
Lapte
Seminte de susan
Lupin
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.