Apicoltura Casentinese

Apicoltura Casentinese ECO Miere de castan

350 g
ECO
46,99 lei 134,26 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Italia,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Mierea bio de castan Apicoltura Casentinese este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.

Acest tip de miere provine dintr-o singura specie: Castanea Sativa, din familia fagaceae. Mierea de castan tinde sa ramana lichida datorita continutului ridicat de fructoza si este o miere bogata in saruri minerale

Culoarea ei este de chihlimbar inchis, cu tonuri rosiatice-verzui pentru mierea cu textura lichida. Atat mirosul cat si aroma sunt intense, nu prea dulci, usor amare si foarte persistente.
Este potrivita in diverse retete de prajituri, dar si in preparate culinare sofisticate.

Mierea are in general proprietati energetice recunoscute datorita continutului natural de zaharuri, usor asimilabile si care joaca un rol antiinflamator datorita prezentei de enzime naturale.

Despre producator

Deviza companiei Apicoltura Casentinese este "conserva in primul rand ceea ce iti ofera natura" si de mult timp s-a angajat in aceasta promisiune de a proteja natura, fructele ei si animalele care o pretuiesc.

Stupii din proprietate si cei peste 2000 de apicultori selectionati din toata Italia, ofera o selectie de mieri extrase la rece de cea mai inalta calitate certificata. Livezile organice si respectul absolut pentru materia prima prelucrata la temperaturi scazute, ofera totodata pastrarea calitatilor organoleptice la cel mai inalt nivel.

Liniile moderne de ambalare, depozitele climatizate si verificarile continue ale calitatii, cu peste 10 000 de teste si peste 7 500 de analize certificate, ofera garantia ca marca Apicoltura Casentinese se angajeaza zilnic sa restabileasca excelenta produselor pure si naturale.

Compania este guveranta de principii sanatoase precum respectul, angajamentul, pasiunea, grija si inovatia, valori ce reprezinta baza dezvoltarii si proiectia unui viitor generos.

Conditii de depozitare
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Producator

Apicoltura Casentinese Srl
Via dell'Artigiano, 10/12, 52011
Bibbiena AR, Italia

Miere de castan*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1370 kJ/322 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide80 g
din care zaharuri80 g
Proteine0.6 g
Sare0.1 g
Fibre0 g