Essentiae

Essentiae ECO Mix de sare si condimente demeter Radacina Luminii

55 g
ECO
32,49 lei 590,73 lei/kg

Livrare în 2 ore

Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Mixul de sare si condimente ECO demeter Radacina Luminii Essentiae este un produs de calitate superioara provenit din agricultura biodinamica certificata, metoda prin care substantele active se produc in procentul cel mai mare.

Proprietatile digestive si purificatoare ale plantelor aromatice, alaturi de numeroasele beneficii nutritionale ale cartofului chinezesc (radacina luminii), confera acestui amestec rolul de a ajuta la cresterea imunitatii organismului si a oferii o stare sufleteasca buna, fiind suficient sa preasari doar doua masuri la fiecare masa.

Fructul pamantului sau cartoful chinezesc provine din Asia si este folosit atat in alimentatieç cat si in medicina alternativa.
Aceasta specie de cartof este unica deoarece contine hormoni asemanatori cu cei umani si este folosita in medicina alternativa pentru o serie de afectiuni, incluzand prevenirea cancerului, tratarea bolii Crohn si a tusei convulsive.

Mod de intrebuintare

Acest amestec se presara in cantitati mici, dupa gust, in orice fel de mancare. Este ideal pentru a da un plus de savoare produselor de patiserie, legumelor, supelor si pentru orice fel de mancare careia doriti sa-i oferiti o nota speciala.

Despre producator

Essentiae este brandul companiei Fattoria Cuore Verde si obiectivul locului in care este amplasata firma este construirea unui adevarat organism agricol, in care sa existe un echilibru perfect intre lumea insectelor, lumea animalelor, lumea microbiana si calitatea masei vegetale, astfel incat sa ajungem la o realitate ecologica superioara.

Produsele Essentiae au fost intotdeauna cultivate exclusiv prin metoda biodinamica, in care sunt exploatate influentele diverselor ritmuri ale naturii, prin care se observa o vitalitate mai buna a culturilor si un continut mai ridicat de valori nutritive ale alimentelor.

Acest tip de agricultura nu se impune in fata naturii, fermierul biodinamic observand procesele naturale, incurajandu-le astfel incat sa se formeze un sol din ce in ce mai fertil, din care sa rezulte produse de cea mai inalta calitate si vitalitate.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Producator

Fattoria Cuore Verde
Loc. Corniolino, 36, 52016
Castel Focognano AR
Italia

Sare de mare 60%, cartof chinezesc*, salvie*, rozmarin*, cimbru*, cimbru de iarna*, maghiran* (in cantitati variabile). (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica si biodinamica)