Alnavit

Alnavit ECO Paine crocanta de hrisca fara gluten

150 g
ECO
14,49 lei 96,60 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Painea crocanta de hrisca fara gluten de la Alnavit contine doar doua ingrediente si este o sursa completa de fibre cu 99% faina de hrisca. Cu gustul sau consistent, se potriveste deosebit de bine cu crema de branza si tartine sarate -  de asemenea, are un gust minunat si singura, servita ca gustare crocanta intre mese.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor companiei. Prin urmare, toate activitatile si proiectele Alnatura se raporteaza la compatibilitatea cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential ca oamenii sa fie pusi in centrul gandurilor si actiunilor companiei, in locul intereselor pur economice.

Alnavit este parte a familiei Alnatura, care dezvolta de 20 de ani alimente ce sunt menite sa aduca o contributie pozitiva la bunastarea individuala - pentru oameni si pentru mediu. Cu o selectie din ce in ce mai mare de produse organice FREE FROM, Alnavit aduce multa armonie in viata de zi cu zi.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

Faina de hrisca* 99%, sare de mare *din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1532 kJ/362 kCal
Grăsimi2.9 g
inclusiv acizi grași saturați0.7 g
Glucide69 g
din care zaharuri1.1 g
Proteine12 g
Sare1.3 g
Fibre5.9 g