Tadam

Tadam ECO Absorbante hipoalergenice Ultra Normal+

14 buc
ECO
21,99 lei 1,57 lei/buc

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Absorbantele hipoalergenice Tadam sunt foarte subtiri si absorbante, extrem de moi datorita voalului din bumbac organic 100%.

Absorbantele sunt hipoalergenice (cei 26 de alergeni enumerati de UE nu sunt inclusi in compozitia acestui produs), sunt testate dermatologic si nu provoaca iritatii, avand grija de sanatatea si igiena intima.
 
Acest produs are 0% clor si nu contine parfum, coloranti sau lotiuni.
✓ Forma anatomica garanteaza confort maxim si protectie eficienta.
✓ Absorbtia ultra eficienta este garantata de stratul interior alcatuit din celuloza 100% naturala si microsenzori din poliacrilat de sodiu extrem de absorbant.

Acest produs este certificat Nordic Swan.
Nordic Swan este o eticheta foarte exigenta care garanteaza ca produsele sunt concepute intr-un mod durabil, cu un impact scazut asupra mediului.

Aceste absorbante BIO hipoalergenice sunt non-iritante si sunt ideale pentru zi.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui, caldura, frig sau inghet.
Aceste absorbante BIO hipoalergenice sunt non-iritante si sunt ideale pentru zi.

Despre producator:

Care este misiunea lui Carryboo? Sa fie ultra curat pentru bebelusul tau, dar si pentru planeta!

MEREU CURAT!

Pentru a putea avea grija de pielea sensibila a unui bebelus, ne-am decis sa cream scutece non iritante si autentice si ne-am oprit din a utiliza ingrediente controvesate in compozitia noastra. Asadar, nu vei gasi parfumuri, lotiuni, clor, organisme modificat genetic sau petrolatum in scutecele noaste.

Cat despre tratamentul scutecelor: Sunt 100% organice! Cand legislatia a stabilit o lista oficiala de 60 de alergeni regasiti in cosmetice, la Carryboo exista mai mult de 180 de alergeni pe care noi i-am exclus din compozitia noastra. Din acest motiv am putut castiga titlul de Safelife pe toata gama noastra de produse.

La Carryboo ne straduim sa luam cele mai ecologice decizii posibile pentru ca suntem convinsi ca toti jucam un rol in protejarea frumoasei noaste planete!

Brandul Carryboo s-a nascut in 2017 cu misiunea de a oferi o alternativa ecologica si de calitate inalta la produsele de igiena a bebelusului si dupa doar cativa ani, Carryboo este recomandat de 99% dintre utilizatorii sai, potrivit unui studiu realizat in anul 2020.

Instructiuni de depozitare :

ambiental 

Adresa producatorului:

Carryboo, 51 Rue de Sevres, 92100 Boulogne-Billancourt, Franta

La contactul cu pielea: voal din 100% bumbac, stratul interior: celuloza 100% naturala si microsenzori din poliacrilat de sodiu, stratul in contact cu lenjeria: polipropilena, rasina. (Ingrediente provenite din agricultura ecologica).