Tadam

Tadam ECO Dischete din bumbac demachiante, rotunde

70 buc
ECO
13,39 lei 0,19 lei/buc

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Dischetele rotunde din bumbac 100% organic sunt foarte practice si eficiente pentru indepartarea impuritatilor de pe fata, in cadrul rutinei tale zilnice de ingrijire a tenului. 

Acest format rotund clasic este formatul esential pe care sa il ai intotdeauna la indemana, chiar si in excursii si vacante.

Bumbacul din compozitia acestora este 100% organic, foarte moale si este certificat GOTS. Dischetele sunt fabricate in Franta si albite fara clor.

Certificarea GOTS (Global Organic Textile Standard) garanteaza ca produsul contine 100% fibre provenite din agricultura ecologica. 

Acest produs este certificat Nordic Swan.
Nordic Swan este o eticheta foarte exigenta care garanteaza ca produsele sunt concepute intr-un mod durabil, cu un impact scazut asupra mediului.

Iti recomandam sa le utilizezi in cadrul rutinei tale zilnice, vei descoperi astfel cat sunt atat de moi, fine si eficiente in acelasi timp. Dischetele umezite pot fi folosite si ca o compresa racoritoare pentru ochi.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui, caldura, frig sau inghet.
Iti recomandam sa le utilizezi in cadrul rutinei tale zilnice, vei descoperi astfel cat sunt atat de moi, fine si eficiente in acelasi timp. Dischetele umezite pot fi folosite si ca o compresa racoritoare pentru ochi.

Despre producator:

Care este misiunea lui Carryboo? Sa fie ultra curat pentru bebelusul tau, dar si pentru planeta!

MEREU CURAT!

Pentru a putea avea grija de pielea sensibila a unui bebelus, ne-am decis sa cream scutece non iritante si autentice si ne-am oprit din a utiliza ingrediente controvesate in compozitia noastra. Asadar, nu vei gasi parfumuri, lotiuni, clor, organisme modificat genetic sau petrolatum in scutecele noaste.

Cat despre tratamentul scutecelor: Sunt 100% organice! Cand legislatia a stabilit o lista oficiala de 60 de alergeni regasiti in cosmetice, la Carryboo exista mai mult de 180 de alergeni pe care noi i-am exclus din compozitia noastra. Din acest motiv am putut castiga titlul de Safelife pe toata gama noastra de produse.

La Carryboo ne straduim sa luam cele mai ecologice decizii posibile pentru ca suntem convinsi ca toti jucam un rol in protejarea frumoasei noaste planete!

Brandul Carryboo s-a nascut in 2017 cu misiunea de a oferi o alternativa ecologica si de calitate inalta la produsele de igiena a bebelusului si dupa doar cativa ani, Carryboo este recomandat de 99% dintre utilizatorii sai, potrivit unui studiu realizat in anul 2020.

Instructiuni de depozitare :

ambiental 

Adresa producatorului:

Carryboo, 51 Rue de Sevres, 92100 Boulogne-Billancourt, Franta

100% bumbac. (Ingrediente provenite din agricultura ecologica)