Hipp

Hipp 4 Combiotic Junior Lapte de crestere

500 g
52,49 lei 104,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lapte pentru copii de varsta mica. De la 1 an. Acest produs reprezentand un plus de valoare nutritionala in cresterea si dezvoltarea copiilor. Contine culturi de bacterii lactice cu galacto-oligozaharide din lactoza, cu Vitamina D si Calciu care contribuie la dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor, cu Vitamina C - importanta pentru sistemul imunitar si cu Metafolin, o sursa de folat inspirata din natura

Instructiuni de utilizare:

Prepararea incorecta sau depozitarea laptelui preparat in biberon pentru o perioada mai mare de timp pot fi daunatoare sanatatii, pentru ca, de exemplu, se pot dezvolta bacterii nedorite. Din acest motiv, intotdeauna preparati o masa proaspata si hraniti copilul imediat. Nu folositi cantitatea ramasa de la o masa la alta. Curatati bine sticla biberonului, tetina si inelul. Inchideti bine pachetul dupa fiecare utilizare, depozitati-l intr-un loc uscat la temperatura camerei si folositi continutul in termen de 3 saptamani. Va rugam nu incalziti laptele in cuptorul cu microunde (risc de arsuri).

Atentionari speciale :

A nu se folosi dupa data de expirare sau dupa 3 saptamani de la deschiderea pachetului.

Despre producator :

In 1897, Joseph Hipp s-a casatorit cu Maria Ostermayer, o femeie din Pfaffenhofen, si impreuna au fondat o familie cu multi copii. In 1899 s-au nascut cei doi gemeni care au avut probleme de nutritie. Mama lor avea probleme cu alaptarea, motiv pentru care tatal lor a trebuit sa rezolve aceasta problema de nutritie.

Ca brutar creativ, acest lucru nu a fost dificil pentru el. A copt biscuiti si si-a facut propria faina de biscuiti (pesmet dulce). Cu acest pesmet dulce a imbogatit laptele, care astfel a devenit mult mai satios. Gemenii au supravietuit si s-au dezvoltat bine, precum si urmatorii cinci copii.

Asa s-au pus bazele unei firme pentru tot ce este mai pretios in viata! Formulele de lapte HiPP sunt de o calitate superioara, cu mare accent pe calitatea si valoarea nutritiva a produselor pe care le comercializeaza. Avand produse care sunt cat se poate de naturale, se foloseste doar lapte de calitate organica, strict controlat deoarece copiii care sunt partial alaptati sau nu sunt alaptati, au nevoie de o formula de lapte de calitate care sa poata fi un adevarat substituent al laptelui matern, organismul lor fiind foarte sensibil.

Instructiuni de depozitare :

A se pastra la 18 - 25°C.

Adresa producatorului:

Hipp GmbH, Theresienthalstraße 68 A, 4810 Gmunden, Austria

Lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale, (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), galacto-oligozaharide din lactoza, citrat de potasiu, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, saruri de calciu ale acidului citric, sulfat de magneziu, ulei de peste, vitamina C (L-ascorbat de sodiu), sulfat de zinc, sulfat feros, stabilizator acid lactic, culturi naturale ale acidului lactic (Limosilactobacillus fermentum hereditum®1), vitamina B2 (riboflavina), vitamina A (acetat de retinil), iodat de potasiu, Metafolin® (calciu-L-metilfolat), D-biotina, vitamina D (colecalciferol), vitamina B12 (cianocobalamina)./1 Limosilactobacillus fermentum CECT5716, ulei de palmier, din culturi sustenabile, certificate de organisme de control independente.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică212 kJ/51 kCal
Grăsimi2.8 g
inclusiv acizi grași saturați1.2 g
Glucide5.1 g
din care zaharuri5.1 g
Proteine0.96 g
Sare0.05 g
Fibre0.7 g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.