Delta Fish

Delta Fish Salata Icre somon si crap

230 g

MEDIA DE 27 ZILE DE PROSPEȚIME

42,99 lei 186,91 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Salata Icre Somon si Crap 230g.

Salata de icre, cunoscuta si sub numele de icre batute, este un mod vechi de preparare a icrelor din peste de apa dulce.

Salata de icre Somon si Crap este o crema omogena de culoare alb-rozalie cu bucatele fine de ceapa.

Mod de intrebuintare

Icrele de Somon si Crap se consuma ca atare sau pe paine.

Consumul acestora aduce beneficii majore sanatatii organismului.  Au un continut ridicat de vitamina A , dar mai ales fosfor. Tocmai de aceea sunt recomandate in nutritie pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

Despre producator

SC Delta Fish Distribution 2003 SRL este o societate cu capital integral romanesc infiintata in anul 2003 din pasiune pentru piscicultura, ca afacere de familie. Societatea detine o fabrica de prelucrare a produselor din pescuit din Bucuresti si o ferma piscicola, in orasul Sulina, judetul Tulcea, la varsarea Dunarii in Marea Neagra.

La punctul de lucru din Bucuresti produce o serie larga de produse piscicole de calitate superioara. Gama acestora este formata din icre naturale ambalate si fresh, conserve de icre si peste, sortimente de peste congelat cat si salate de icre.

Produsele sunt 100% naturale si se adreseaza clientului care apreciaza calitatea. Productia este realizata de o echipa de profesionisti cu care colaboreaza inca de la infiintarea societatii.

La punctul de lucru din Sulina se cresc pesti valorosi din punct de vedere economic din speciile de sturion, somn romanesc, salau si crap. Pestii sunt crescuti intr-un mediu natural, in viviere flotabile instalate la varsarea Dunarii in Marea Neagra. Ei sunt hraniti atat cu peste marunt pescuit in largul marii cat si cu hrana proteica.

La ferma piscicola de la Sulina se produce o parte din materia prima necesara pentru fabrica din Bucuresti. Intreaga activitate este realizata din pasiune pentru sectorul piscicol cu puternic accent pe calitate, nevoile ridicate ale clientilor, protectia mediului, a ecosistemelor si sustenabilitate.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi între 0 - 6°C.

Producatorul

Delta Fish Distribution 2003 S.R.L.

Calea 13 Septembrie 214, București 050735

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 27 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 10 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ulei vegetal de floarea soarelui 50%(RO),icre somon (Oncorhyncus Pink, Nerka, Keta,) si icre crap (Cyprinus Carpio) 40% (in proportii egale), ceapa, zeama de lamaie, pesmet (produs din paine uscata si macinata), sare, conservant: benzoat de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2413.95 kJ/577.5 kCal
Grăsimi59.25 g
inclusiv acizi grași saturați6.3 g
Glucide0.7 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine2.7 g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.