Cantine Losito

Cantine Losito ECO Vin rosu Cabernet Sauvignion 2018

0,75 l
ECO18+
 96,99 lei 129,32 lei/l
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Italia,

Vinul rosu bio Cabernet Sauvignion de la Cantine Losito este un vin de calitate organica si vegan.
Inca din 1950 familia Losito a cultivat plantatii de vita de vie organica intre nordul regiunii Puglia, de pe coasta marii Adriatice si muntii din zona. 
Clima calda din regiunea Puglia ofera strugurilor nostri organici din soiul Cabernet Sauvignon arome de cirese negre si prune, in timp ce imbatranirea in lemn ofera note de cafea, tutun si cacao. Consumul echilibrat previne deteriorarea celulelor, ajuta la combaterea inflamatiilor, poate imbunatatii sanatatea inimii, sanatatea mentala, longevitatea si poate ameliora sanatatea florei intestinale. Cabernet Sauvignion este un vin provenit din agricultura certificata ecologic si a obtinut premiile Bibenda 3 grappoli si Veronelli 85/100.

Instructiuni de folosinta

Se potriveste perfect alaturi de carne grasa, carne de mistret sau alaturi de preparate cu trufe. Temperatura optima de servire este de 18 grade Celsius.
 
Despre producator

Povestea Cantine Losito incepe la inceputul anilor 1950-1960, datorita intuitiei vinificatorului Giovanni Losito care in timpul unei vizite in regiunea "Terre del Gargano" din nordul regiunii italiene Puglia, a observat suprapunerea formelor de relief in acea zona, marea si muntii, intinderile mari de teren fertil, toate acompaniate de un climat excelent pentru o viticultura de calitate. Astfel, a decis sa planteze noi podgorii in regiune si s-a mutat cu intreaga familie din localitatea Rutigliano(provincia Bari) in orasul Foggia.
Sigla Cantine Losito reprezinta panorama care poate fi vazuta din podgoriile companiei, in partea de sus fiind reprezentat profilul masivului Gargano, dar si valurile marii si plaja, demonstrand astfel teritoriul variat care influenteaza strugurii si implicit calitatea vinului. Restul siglei reprezinta terenul sanatos si fertil, impartit in podgoriile asezate pe spalier, rezultatul a peste jumatate de secol de munca a familiei Losito.
Forma completa a logo-ului aminteste de un pahar de vin, simbolizand angajamentul Cantine Losito de a plasa valorile companiei si calitatea produselor in fiecare pahar de vin, asigurand astfel o piatra de temelie pentru generatiile viitoare.
Timp de trei generatii, experienta, dragostea pentru natura si dorinta de perfectionare continua au fost ingredientul principal al vinurilor Cantine Losito. 

Conditii de depozitare
Temperatura optima de pastrare este de 18 grade Celsius, ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Contrada Doganiere SP23 - 71122 Foggia

0