Giffard

Giffard Sirop pina colada

1 l
56,99 lei 56,99 lei/l

Livrare în 2 ore

Preț pentru Premium: 48,39 lei
Categorie:
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Acest sirop de pina colada este plin de arome de ananas si nuca de cocos - o combinatie clasica!

Giffard este producator de lichior si siropuri din 1885. Ingredientele de baza sunt fructele si plantele, care ofera un mix de calitate. Fructele si plantele respective sunt cumparate in principal din localitatile din jurul fabricii. Macerarea este un proces traditional care protejeaza aroma autentica a fructelor/plantelor alese. Pentru extragerea aromelor, fructele sunt macerate de la 48 de ore pana la 3 luni, in functie de timpul necesar pentru a ajunge la un amestec perfect de fructe si alcool. Infuzia obtinuta este ingredientul de baza in procesul de preparare a lichiorului. Amestecarea, filtrarea, controlul ... acestia sunt pasii necesari pentru calitate. Fiecare lot trebuie gustat inainte de imbuteliere. Cercetare si dezvoltare, pe tot parcursul anului: laboratorul celor de la Giffard nu se inchide niciodata pentru a putea anticipa, inova, imbunatati, testa, gusta cu rigoare si pasiune. Lichiorul este ingredientul esential care va da nota aromata cocktailurilor.

Despre producator

Giffard unul dintre cei mai mari producatori de lichioruri si siropuri din Franta, cu o traditie de doua secole. Companie care foloseste si pune extrem de mult accentul pe ingrediente naturale, cultivate in arealul nepoluat din vestita Vale a Loarei

Conditii de depozitare

5-25 grade celsius

Adresa producatorului

Chemin du Bocage, ZA La Violette
49240 Avrille, Franta

Zahar, apa, concentrat suc de ananas, arome, stabilizatori: guma de acacia si E445, ,acidifiant: acid citric. Echivalent in suc de portocale rosii utilizat minim 11%.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1425 kJ/336 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide82 g
din care zaharuri81 g
Proteine g
Sare g
Fibre g