Borsci

Borsci Limoncello Lichior

500 ml
18+
73,99 lei 147,98 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Italia,
Știai că?
Înscrie-te gratuit în clubul Sezamini, astăzi!

Reduceri suplimentare, livrare gratuită și alte avantaje pentru părinții cu copii sub 12 ani.

Un lichior clasic, cunoscut si indragit in intreaga lume.

Borsci Limoncello se bazeaza pe o reteta traditionala ce contine doar cateva ingrediente naturale, fara adaos de arome sintetice. Secretul acestei bauturi sta in citricele alese spre a fi infuzate, fructe ce provin dintr-un lot special. Rezultatul este o aroma deosebit de intensa, ce aminteste de gustul lamailor mediteraneene si de coastele insorite ale Italiei.


Instructiuni de folosire

Limoncello poate fi consumat sec, cu gheata, adaugat in alte bauturi sau servit cu inghetata sau salate de fructe, carora le confera o aroma incantatoare. 

Despre producator

Din 1840, fiecare produs Borsci este rezultatul unic al deceniilor de experienta.

Originara din Caucaz, familia Borsci s-a mutat in Albania ca urmare a tulburarilor politice.

O ramura a familiei a decis sa se mute din Albania la San Marzano di San Giuseppe, in Apulia, pentru a-l urma pe eroul national albanez Giorgio Castriota (cunoscut sub numele de Scanderbeg).

In 1840, fondatorul familiei Giuseppe a rafinat reteta unui lichior mostenit de la stramosii sai, dand nastere unui Elisir care a ramas neschimbat pana in prezent.

Giuseppe Borsci a pus inscriptia Specialita Orientale (Specialitatea Orientala) pe eticheta Elisir, impreuna cu vulturul cu doua capete, care simbolizeaza Albania.

Pe langa celebrul Elisir S.Marzano, Casa Borsci a dat nastere unor produse unice, care sunt foarte apreciate in intreaga lume.

Toate produsele Borsci se nasc din principii simple, dar esentiale: fiecare ingredient este atent selectat, cele mai bune produse pe care natura le poate oferi.

Conditii de depozitare

A se depozita la temperaturi cuprinse intre 5 si 25 grade Celsius

Adresa producatorului

Borsci S.Marzano Srl
Via Per Martina Franca, 7000 - 74123 Taranto (Italy)

Apa, alcool neutru, zahar, infuzie alcoolica de coaja de lamaie (netratata), arome naturale. Contine infuzie hidroalcoolica si uleiuri esentiale din coaja din 1800gr de lamai pe litru.