Evaluare Vivino

Bulgarini

Bulgarini Garda Vin rosu Cabernet Sauvignon DOC

0,75 l
18+
79,99 lei 106,65 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Atunci cand se iveste momentul recoltei, deasupra viilor din Pozzolengo, Brescia, se ridica un parfum splendid de struguri copti, nerabdatori sa dea gust celor mai aromate vinuri Bulgarini.
De aceasta data, strugurii Cabernet Sauvignon sunt in prim plan, pentru ca boabele lor sunt culese manual in luna octombrie pentru a pune bazele splendidului Bulgarini Cabernet Sauvignon Garda DOC, un vin tot mai prezent in casele italienilor iubitori de arome intense. Despre Cabernet se stie ca ofera un gust dens, bine conturat, care atunci cand primeste o invechire medie-lunga devine fantastic.

Despre producator

In familia Bulgarini, vinul nu a fost niciodata o simpla bautura, ci o frenezie din care s-a nascut o afacere moderna ce imbina armonios pasiunea pentru vin cu traditie si valoare.
In cele 50 hectare de podgorii, recolta se face manual cu o selectie riguroasa a celor mai buni struguri, pentru a putea produce vinuri de calitate, natural armonioase, capabile sa redea cat mai fidel specificitatiile zonei Lugana.
Imbinand traditia si cunoasterea moderna a viticulturii si vinificarii, se formeaza cu grija un vin bine articulat, cu un gust bine rotunjit si persistent, specific DOC Lugana.
 

 

Conditii de depozitare:

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+25°C.

Adresa producatorului:

Località Vaibò, 1, 25010 Pozzolengo BS, Italia

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.