Covalact

Covalact ECO Chefir 3.3%

330 g
ECO
6,29 lei 19,06 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

BIO Chefir 3.3% grasime este un produs lactat acid, obtinut din lapte ecologic si contine bacterii prietenoase care contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si ajuta digestia. BIO Lactate Traditionale de Baut sunt produse certificate ecologic, obtinute din lapte de vaca integral, provenit din productie ecologica, colectat exclusiv de la ferme din Romania. Produsele se adreseaza persoanelor adulte preocupate de o dieta echilibrata dar si copiilor - pentru asigurarea alimentatiei echilibrate in perioada de crestere.

Despre producator

Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania cu o traditie de peste 40 de ani in fabricarea produselor lactate.

Creat in 2010, brandul Covalact de Tara a beneficiat de suport TV si a fost sustinut de proiecte de extindere a distributiei. De la un brand distribuit zonal în 2007, Covalact de Tara a devenit astazi unul national, prezent atat pe rafturile marilor magazine, cat si la micii comercianti.

Ca urmare, notorietatea brandului Covalact de tara a crescut semnificativ, brandul Covalact de Tara devine din ce in ce mai cunoscut si iubit de catre romani, lucru dovedit de studii si topuri realizate la nivel national.

In prezent, brandul Covalact de tara este lider de piata sau ocupa pozitii de top la mai multe categorii de produse lactate Branzica de Casa, Fagaras, Branza proaspata de vaci, Lapte Batut, Sana, Chefir, Iaurturi albe, Branza de Burduf, Unt.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi cuprinse intre 2-6 ºC in ambalajele originale.

Adresa producatorului

520036 Sfantu Gheorghe
Str. Lunca Oltului nr. 1,
Jud. Covasna

Lapte de vaca provenit din productie ecologica pasteurizat, proteine din lapte provenite din productie ecologica, culturi lactice selectionate.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică246.86 kJ/59 kCal
Grăsimi3.3 g
inclusiv acizi grași saturați3.3 g
Glucide3.8 g
din care zaharuri3.8 g
Proteine3.4 g
Sare g
Fibre g