Morettino

Morettino ECO Cafea boabe artizanala Aquae decofeinizata

500 g
ECO
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Categorie:
Țara: Italia,

Cafeaua boabe bio artizanala Aquae decofeinizata Morettino este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Acest produs este obtinut dintr-o cafea de tip Arabica selectionata si organica, pur peruviana din regiunea Chanchamayo si a fost decofeinizata folosind o metoda naturala cu apa. Este o cafea echilibrata si aromata, are un corp rotund si note de miere si migdale prajite.
Originea cafelei(poate varia) este din Peru Chanchamayo. Boabele de cafea au fost prajite printr-un procedeu ecologic de intensitate medie, obtinandu-se un caracter echilibrat.
 

Instructiuni de folosinta

Aceasta cafea de calitate bio este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in esspresorul de cafea.

Despre producator

Morettino este o poveste autentica de dragoste pentru cafea nascuta in 1920 in Sicilia, in inima Mediteranei. De o suta de ani si de-a lungul a patru generatii, familia Morettino creeaza o cafea artizanala excelenta si raspandeste cultura acesteia, urmarind in mod constant menirea naturala pentru calitate. Pasiunea lui Angelo Morettino pentru cafea s-a nascut in 1920 intr-un magazin de familie vechi de condimente situat in satul istoric San Lorenzo ai Colli din Palermo. De atunci, dragostea pentru cafea a calauzit compania in cautarea excelentei, neacceptand niciodata vreun compromis cu privire la calitate si respectand secretele prelucrarii lente si artizanale. O pasiune care are radacini foarte indepartate, plina de semnificatii istorice, culturale si sociale care au caracterizat intotdeauna raspandirea culturii autentice a cafelei de calitate din Sicilia. De atunci, elementele distinctive ale lui Morettino au fost selectia atenta a materiilor prime, prelucrarea lenta si artizanala si arta de a amesteca cele mai bune origini de cafea din intreaga lume. Raspunsul de pe piata a fost semnificativ, iar calitatea selectiilor Morettino a devenit in curand un punct de referinta in cercurile burgheziei din Palermo si in primele cafenele istorice ale orasului Palermo. Morettino a sustinut intotdeauna ca inovatia trebuie sa-si aiba radacinile tocmai in traditie, astfel ca premiile internationale de prestigiu, precum numeroasele medalii de aur obtinute la degustarile internationale de cafea, premiul pentru calitate in 2015 si nominalizarea din 2016 la "Compasso d'Oro", plaseaza astazi brandul Morettino drept una dintre cele mai importante realitati de excelenta de pe scena internationala a cafelei.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

A Via Prezzolini Giuseppe 105 - 90100 Palermo (PA)

0