Covalact

Covalact Cascaval Penteleu

350 g
23,65 lei 67,57 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cascavalul de la Covalact de tara este un tip de branza maturata, 100% natural, din lapte de vaca, produs prin oparirea casului. Cascaval Penteleu este unul din cele mai savuroase tipuri de cascaval, avand o consistenta deosebit de fina si un gust unic.

Despre producator

Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania cu o traditie de peste 40 de ani in fabricarea produselor lactate.

Creat in 2010, brandul Covalact de Tara a beneficiat de suport TV si a fost sustinut de proiecte de extindere a distributiei. De la un brand distribuit zonal în 2007, Covalact de Tara a devenit astazi unul national, prezent atat pe rafturile marilor magazine, cat si la micii comercianti.

Ca urmare, notorietatea brandului Covalact de tara a crescut semnificativ, brandul Covalact de Tara devine din ce in ce mai cunoscut si iubit de catre romani, lucru dovedit de studii si topuri realizate la nivel national.

In prezent, brandul Covalact de tara este lider de piata sau ocupa pozitii de top la mai multe categorii de produse lactate Branzica de Casa, Fagaras, Branza proaspata de vaci, Lapte Batut, Sana, Chefir, Iaurturi albe, Branza de Burduf, Unt.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi cuprinse intre 2-6 ºC in ambalajele originale.

Adresa producatorului

520036 Sfantu Gheorghe
Str. Lunca Oltului nr. 1,
Jud. Covasna

Lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1100.39 kJ/263 kCal
Grăsimi19 g
inclusiv acizi grași saturați11 g
Glucide1 g
din care zaharuri1 g
Proteine22 g
Sare2 g
Fibre g