Covalact

Covalact ECO Telemea de vaca

350 g
ECO
20,79 lei 59,40 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Înscrie-te gratuit în clubul Sezamini, astăzi!

Reduceri suplimentare, livrare gratuită și alte avantaje pentru părinții cu copii sub 12 ani.

Telemeaua de vaca BIO este facuta integral din lapte ecologic si este maturata timp de 45 de zile. Acesta este intervalul de timp propice pentru a deveni cremoasa, aroma sa fie desavarsita, rezultand un produs de o calitate superioara, cu gust autentic “ca la tara”. In timpul procesului de maturare, telemeaua formeaza compusi de aroma care ii confera produsului un gust cu adevarat exceptional.

Despre producator

Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania cu o traditie de peste 40 de ani in fabricarea produselor lactate.

Creat in 2010, brandul Covalact de Tara a beneficiat de suport TV si a fost sustinut de proiecte de extindere a distributiei. De la un brand distribuit zonal în 2007, Covalact de Tara a devenit astazi unul national, prezent atat pe rafturile marilor magazine, cat si la micii comercianti.

Ca urmare, notorietatea brandului Covalact de tara a crescut semnificativ, brandul Covalact de Tara devine din ce in ce mai cunoscut si iubit de catre romani, lucru dovedit de studii si topuri realizate la nivel national.

In prezent, brandul Covalact de tara este lider de piata sau ocupa pozitii de top la mai multe categorii de produse lactate Branzica de Casa, Fagaras, Branza proaspata de vaci, Lapte Batut, Sana, Chefir, Iaurturi albe, Branza de Burduf, Unt.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi cuprinse intre 2-6 ºC in ambalajele originale.

Adresa producatorului

520036 Sfantu Gheorghe
Str. Lunca Oltului nr. 1,
Jud. Covasna

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Lapte de vaca pasteurizat provenit din productie ecologica (origine Romania), sare (origine Turcia), culturi lactice (origine Danemarca), cheag (origine Danemarca).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1158.97 kJ/277 kCal
Grăsimi23 g
inclusiv acizi grași saturați15 g
Glucide0.15 g
din care zaharuri0.15 g
Proteine17 g
Sare4 g
Fibre g