Covalact

Covalact ECO Branzica de casa 5.5%

180 g
ECO
9,29 lei 51,61 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

BIO Branzica de Casa Covalact de tara este un produs certificat ecologic, obtinut din lapte de vaca integral, colectat exclusiv de la fermele din Romania. Produsul se adreseaza in primul rand copiilor pentru asigurarea alimentatiei sanatoase in perioada de crestere, dar si persoanelor adulte preocupate de o dieta sanatoasa.

Despre producator

Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania cu o traditie de peste 40 de ani in fabricarea produselor lactate.

Creat in 2010, brandul Covalact de Tara a beneficiat de suport TV si a fost sustinut de proiecte de extindere a distributiei. De la un brand distribuit zonal în 2007, Covalact de Tara a devenit astazi unul national, prezent atat pe rafturile marilor magazine, cat si la micii comercianti.

Ca urmare, notorietatea brandului Covalact de tara a crescut semnificativ, brandul Covalact de Tara devine din ce in ce mai cunoscut si iubit de catre romani, lucru dovedit de studii si topuri realizate la nivel national.

In prezent, brandul Covalact de tara este lider de piata sau ocupa pozitii de top la mai multe categorii de produse lactate Branzica de Casa, Fagaras, Branza proaspata de vaci, Lapte Batut, Sana, Chefir, Iaurturi albe, Branza de Burduf, Unt.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi cuprinse intre 2-6 ºC in ambalajele originale.

Adresa producatorului

520036 Sfantu Gheorghe
Str. Lunca Oltului nr. 1,
Jud. Covasna

Lapte de vaca degresat pasteurizat provenit din productie ecologica, smatana pasteurizata provenita din productie ecologica (36%),sare, culturi lactice selectionate.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică401.66 kJ/96 kCal
Grăsimi5 g
inclusiv acizi grași saturați3 g
Glucide1 g
din care zaharuri1 g
Proteine10 g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.