Cumpără 6

Covalact

Covalact Iaurt natural 2.8%

140 g
-10 % de la 6 buc
1,69 lei 12,07 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Iaurtul natur de la Covalact de Tara este un produs 100 % natural, gustos si hranitor ce pastreaza gustul autentic al produselor traditionale. Iaurtul este obtinut prin adaugarea in lapte a unor bacterii lactice vii, ce au rolul de a transforma zaharul din lapte (lactoza) in acid lactic si confera produsului consistenta cremoasa si gustul acrisor. Pe langa numeroasele sale proprietati nutritionale, iaurtul ajuta la digestie si la mentinerea unei flore bacteriene echilibrate in intestine. Atunci cand in organism predomina bacteriile nocive, apare un dezechilibru, care poate fi prevenit prin consumul regulat de iaurt.

Despre producator

Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania cu o traditie de peste 40 de ani in fabricarea produselor lactate.

Creat in 2010, brandul Covalact de Tara a beneficiat de suport TV si a fost sustinut de proiecte de extindere a distributiei. De la un brand distribuit zonal în 2007, Covalact de Tara a devenit astazi unul national, prezent atat pe rafturile marilor magazine, cat si la micii comercianti.

Ca urmare, notorietatea brandului Covalact de tara a crescut semnificativ, brandul Covalact de Tara devine din ce in ce mai cunoscut si iubit de catre romani, lucru dovedit de studii si topuri realizate la nivel national.

In prezent, brandul Covalact de tara este lider de piata sau ocupa pozitii de top la mai multe categorii de produse lactate Branzica de Casa, Fagaras, Branza proaspata de vaci, Lapte Batut, Sana, Chefir, Iaurturi albe, Branza de Burduf, Unt.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi cuprinse intre 2-6 ºC in ambalajele originale.

Adresa producatorului

520036 Sfantu Gheorghe
Str. Lunca Oltului nr. 1,
Jud. Covasna

Lapte de vaca pasteurizat, proteine din lapte, culturi lactice selectionate.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică221.75 kJ/53 kCal
Grăsimi2.8 g
inclusiv acizi grași saturați2.8 g
Glucide3.8 g
din care zaharuri3.8 g
Proteine3.2 g
Sare g
Fibre g