• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Pentru o perioadă limitată: la primele 3 comenzi ai livrare gratuită la intervale de o oră. Nu rata!

    Afișează mai multe

Pages ECO Ceai negru English Breakfast

36 g
ECO
 19,99 lei 555,28 lei/kg
Categorie:
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Ceaiul negru bio English Breakfast Pages 20x1.8g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata
Bucura-te de un ceai negru autentic din gradinile Korakundah, situate in sudul Indiei, in regiunea insorita a muntilor Nilgiri.
Este un ceai puternic cu un parfum extraordinar, de o eleganta deosebita si de inalta calitate, care lasa un gust autentic cu note de malt.

Instructiuni de folosinta

Timp de infuzare: 2 pana la 3 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Despre producator

Creat in 1859, brandul Pages - casa infuziilor si a ceaiurilor, este situat in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climat care a generat o flora montana remarcabila. Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante. Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de ceaiuri din Franta. In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

 

 

 


 

0