Scotch

Scotch Banda adeziva magic 19 mm rezerva

33 m
17,29 lei 0,52 lei/m

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Despre producator:

Cand 3M a inceput in 1902, cei cinci fondatori ai nostri aveau un obiectiv simplu: sa extraga corindon, un mineral ideal pentru fabricarea hartiei abrazive si a discurilor de slefuit. Se pare ca ceea ce ei credeau ca este corindonul a fost intr-adevar un alt mineral de calitate scazuta numit anortosit.

Descoperirea mineralului de proasta calitate ar fi putut duce la incetarea timpurie a companiei noastre in curs de dezvoltare, dar fondatorii nostri au persistat. De ce? Pentru ca in primul an s-a nascut ceva mai important: spiritul de inovatie si colaborare care formeaza astazi fundamentul 3M. Asa ca, in loc sa renuntam, am apelat la diferite materiale, le-am aplicat altor produse, am castigat increderea unor investitori importanti si am acumulat vanzari incetul cu incetul.

Inovatiile stiintifice, tehnice si de marketing au produs succes peste succes de-a lungul anilor, facand in cele din urma 3M un nume constant pe lista Fortune 500. Astazi, peste 60.000 de produse 3M sunt folosite in case, afaceri, scoli, spitale si alte industrii. O treime din vanzarile noastre provin din produse inventate in ultimii cinci ani, datorita inovatiilor de la miile de cercetatori si oameni de stiinta pe care ii angajam in intreaga lume.

Cu operatiuni corporative in 70 de tari si vanzari in 200, ne angajam sa cream tehnologia si produsele care promoveaza fiecare companie, imbunatatesc fiecare casa si imbunatatesc fiecare viata.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Saint Paul, Minnesota
Statele Unite ale Americii