Parker

Parker Vector Stilou penita cu varf fin, plastic tip ABS, albastru

1 buc
84,99 lei 84,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: În afara UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pixurile Parker Vector sunt introducerea perfecta in lumea Parker si un partener de incredere pentru oricine incepe sa-si scrie propria mostenire. Alegeti un stilou Parker Vector pentru un aspect atemporal si primele impresii impresionante. Selectati un pix cu role Vector pentru o experienta de scriere lina si clara sau un pix Vector pentru o exprimare sigura de zi cu zi. Fiecare stilou Parker Vector este proiectat sa functioneze atunci cand aveti nevoie si sa va ofere o experienta de scris de inalta calitate cu un stilou durabil si elegant.

Despre producator:


De mai bine de 130 de ani, Parker a fost un pionier in inovare, cu un stil unic si o maiestrie renumita mondial a pixurilor fine. Explorati istoria noastra lunga, mostenirea bogata si explorarea viitoarelor inovatii ale stilourilor fine.

Pixurile Parker sunt instrumente de scris rafinate realizate rafinat, cu o istorie bogata de inovatie si credinta in importanta cuvantului scris. Expertii nostri s-au dedicat artei scrierii fine, folosind 130 de ani de istorie pentru a dezvolta noi pixuri Parker care reflecta cultura moderna, ramanand in acelasi timp fideli mostenirii noastre. Descoperiti stiloul Parker care se potriveste cel mai bine personalitatii si tipului dvs. de scris, cu colectii inspirate din vremuri trecute si prezente. Maiestrie maiestrie. Design rafinat. Pixurile Parker sunt dedicate mestesugului scrisului fin. Gaseste-l pe al tau astazi.

Instructiuni de depozitare:
La temperatura camerei, ferit de razele soarelui

Adresa producator:
Chemin de blandonnet 8 1214
Vernier Elvetia