Pages ECO Infuzie stare zen

30 g
ECO
 25,99 lei 866,33 lei/kg
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Pages ECO Infuzie stare zen

Infuzia bio Pages este un produs de calitate superioară provenit din agricultură ecologică certificată. Are un parfum delicat și proaspăt care îți da va stare de bine și relaxare.

Infuzia bio stare zen (petale de trandafir, litchi) Pages 20x1.5g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Portocala este o planta medicinala utilizata si pentru a-ti oferi o atitudine zen. Trandafirul este regina florilor din occident, fiind un simbol al frumusetii si al prospetimii naturale.
Litchi sau ciresele chinezesti sunt fructe tropicale foarte cautate pentru aroma lor fina si dulce.
Este o infuzie cu un parfum delicat si feminin care te va ajuta sa-ti maresti puterea de concentrare.
Frunzele de portocal faciliteaza relaxarea si starea de bine. 

Instructiuni de folosinta

Un consum de 3 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Despre producator

Creat in 1859, brandul Pages - casa infuziilor si a ceaiurilor, este situat in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climat care a generat o flora montana remarcabila. Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante. Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de ceaiuri din Franta. In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

0