Pages

Pages ECO Infuzie relaxare din musetel

18 g
ECO
 19,99 lei 1.110,56 lei/kg
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Infuzia bio relaxare din musetel Pages 20x0.9g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Musetelul de tip matricaria este mult mai putin amar decat musetelul roman si este caracterizat de gustul sau dulce si floral.
Desi renumitul Carol cel Mare a prescris cultivarea sa in gradinile proprietatii regale in 812, aceasta specie de planta era deja cunoscuta in farmaciile din antichitate.

Instructiuni de folosinta

Un consum de 4 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Despre producator

Creat in 1859, brandul Pages - casa infuziilor si a ceaiurilor, este situat in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climat care a generat o flora montana remarcabila. Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante. Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de ceaiuri din Franta. In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.


 

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

0