Apli

Apli Magic Art Joc creativ de pictura 6 acuarele si pensula

1 buc
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Luni.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Spania,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Pachet pentru o activitate de pictat cu acuarele. Ceea ce face diferenta este efectul magic pe care il veti obtine cu markerul, deoarece va va permite sa creati modele si forme pentru a picta foile mai creativ.

Obtineti un rezultat demn de un artist! Setul magic de colorat include: 4 foi ilustrate de pictat cu acuarela, 6 tablete de acuarela colorate diferite si 1 pensula, 1 guma de sters, 1 marker cu apa. Include un set de ilustratii ale foilor cu desene din basme populare pentru copii.

Dimensiuni: 194 x 54 x 265 mm.

Varsta recomandata +3 ani.

Despre producator:
Suntem o companie cu peste 85 de ani de experienta si suntem lideri in productia de etichete autoadezive si alte produse de papetarie. Strategia noastra corporativa este bazata pe calitate, inovatie si servicii, precum si pe angajamentul fata de oameni si mediu.

Angajamentele noastre
La APLI PAPER S.A.U. ne angajam sa ne asiguram ca activitatile noastre minimizeaza impactul negativ asupra mediului, urmarind securitatea maxima in procesele, instalatiile si serviciile noastre, acordand o atentie deosebita protejarii personalului, partenerilor, clientilor si societatii noastre.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Avda. Arraona, 120-124
Centrul Industrial Santiga 08210 Barberà del Vallès
Barcelona