Pages

Pages ECO Infuzie gurmand mere, scortisoara, miere

30 g
ECO
 19,99 lei 666,33 lei/kg
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Infuzia bio gurmand (mere, scortisoara, miere) Pages 20x1.5g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Este un amestec somptuos de fructe, plante aromate si plante traditionale. Aceasta infuzie este unica prin prospetimea marului, dulceata mierii si aroma minunata de scortisoara.
Reprezinta o creatie originala, in acelasi timp gourmet, fiind naturala si benefica pentru o pauza relaxanta in orice moment al zilei.

Instructiuni de folosinta

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Despre producator

Creat in 1859, brandul Pages - casa infuziilor si a ceaiurilor, este situat in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climat care a generat o flora montana remarcabila. Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante. Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de ceaiuri din Franta. In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

0